De prins met het witte haar: bekijk bijzonder aanzoek in Egmond aan Zee

De prins met het witte haar: bekijk bijzonder aanzoek in Egmond aan Zee

<em>De prins met het witte haar</em>: bekijk bijzonder aanzoek in <em>Egmond aan Zee</em> De prins met het witte haar: de bruidsmeisjes hebben er geen zin in Zondagavond stond De prins met het witte haar in het teken van een prachtig huwelijk aan het strand. Bert vraagt zijn Hannah ten huwelijk op één van hun favoriete plekjes in het SBS6-programma De prins met het witte haar. De locatie is het strand van Egmond aan Zee. Bekijk de romantische beelden in de KIJK-video hierboven. De prins met het witte haar iedere zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook De prins met het witte haar gemist? De bruidsmeisjes hebben er geen zin in Bekijk deze video » Vanavond in De prins met het witte haar gaan Co en Hanny uit Lang Leve de Liefde trouwen Bekijk deze video »
TV :
Maandag 24 juli 2023 om 09:07

De prins met het witte haar: de bruidsmeisjes hebben er geen zin in

Zondagavond stond De prins met het witte haar in het teken van een prachtig huwelijk aan het strand. Bert vraagt zijn Hannah ten huwelijk op één van hun favoriete plekjes in het SBS6-programma De prins met het witte haar. De locatie is het strand van Egmond aan Zee. Bekijk de romantische beelden in de KIJK-video hierboven.

De prins met het witte haar iedere zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's