De prins met het witte haar start zondag op SBS6 met bruiloft Henny en Willem

De prins met het witte haar start zondag op SBS6 met bruiloft Henny en Willem
Liefdesgeluk van seniorenkoppels

Kijktip :

In het nieuwe programma De prins met het witte haar draait het allemaal om liefde op leeftijd. Elke aflevering vertelt het verhaal van een seniorenkoppel dat dolverliefd is en ze hebben een grote wens: trouwen. Hoe is het om na je 70e in het huwelijksbootje te stappen? De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli te zien bij SBS6.

De prins met het witte haar gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Dennis van der Geest helpt bij bruiloft
De oudere stellen hebben allemaal een bijzonder levensverhaal en om de liefde te vieren willen ze dolgraag trouwen. Dennis van der Geest praat niet alleen het programma aan elkaar, hij helpt deze mensen om er een geweldige trouwerij van te maken. Maar zo nu en dan komt de presentator een uitdaging tegen bij de organisatie…

Trouwceremonie met senioren
Wat als een dierbare in het buitenland woont en niet zo makkelijk de bruiloft kan bezoeken? Of als een dochter om wat voor reden dan ook helemaal niet zit te wachten op een bruiloft van haar vader? Dennis probeert het op te lossen om er een droombruiloft van te maken. Uiteindelijk zijn de kijkers getuige van de trouwceremonie en het aansluitende feest. In de eerste aflevering zie je het liefdesverhaal van Henny en Willem.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's