De prins met het witte haar: Hannah ontmoet haar overgebleven nichtje (video)

De prins met het witte haar: Hannah ontmoet haar overgebleven nichtje (video)

<em>De prins met het witte haar</em>: Hannah ontmoet haar <em>overgebleven</em> nichtje (video) De prins met het witte haar: de bruidsmeisjes hebben er geen zin in Zondagavond mochten we wegzwijmelen bij het zien van een prachtig huwelijk aan het strand. Bert vraagt zijn Hannah ten huwelijk op één van hun favoriete plekjes: Egmond aan Zee. Hannah wil dolgraag dat haar enige overgebleven nichtje uit het buitenland aanwezig is op haar bruiloft. Echter weet ze niet hoe ze haar moet opsporen tot er een grote verrassing zich aandient. Bekijk de beelden hierboven. De prins met het witte haar is iedere zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in De prins met het witte haar gaan Co en Hanny uit Lang Leve de Liefde trouwen Bekijk deze video » Gaan Harry en Meghan nou wel of niet uit elkaar? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 24 juli 2023 om 09:39

De prins met het witte haar: de bruidsmeisjes hebben er geen zin in

Zondagavond mochten we wegzwijmelen bij het zien van een prachtig huwelijk aan het strand. Bert vraagt zijn Hannah ten huwelijk op één van hun favoriete plekjes: Egmond aan Zee. Hannah wil dolgraag dat haar enige overgebleven nichtje uit het buitenland aanwezig is op haar bruiloft. Echter weet ze niet hoe ze haar moet opsporen tot er een grote verrassing zich aandient. Bekijk de beelden hierboven.

De prins met het witte haar is iedere zondag om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's