Familie Gillis: massa is kassa: Nicol jaagt op de 'Big Five' gemist? | Gids.tv

Familie Gillis: massa is kassa: Nicol jaagt op de 'Big Five' gemist?
Amusement

SBS 6
2023-01-30 20:30:00

Uitzending van Familie Gillis: massa is kassa gemist?

Familie Gillis: massa is kassa: Nicol jaagt op de 'Big Five' Peter en Nicol verblijven samen met Mieke en Johnny nog steeds in hun luxe lodge-tenten middenin de Serengeti. Maar of het personeel nog zo blij mee is met hun aanwezigheid? Mark en Ruud beleven hachelijke momenten tijdens een bezoekje aan de toekomstige woning van de familie. En Nicol haar wens gaat eindelijk in vervulling: Ze gaan op safari op zoek naar de Big Five! Peter is niet onder de indruk.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Familie Gillis: massa is kassa gemist? Het blijft een bijzondere gewaarwording: de familie Gillis haalt op wekelijkse basis meer dan een half miljoen mensen te boeien. Het programma heeft de lift omhoog echter niet gevonden, maar misschien gebeurd dat deze aflevering, waarin de familie nog steeds in Afrika zit.

Serengeti
Peter en Nicol verblijven samen met Mieke en Johnny nog steeds in hun luxe lodge-tenten middenin de Serengeti, het savannelandschap in het Afrikaanse land Tanzania. Maar je kunt je afvragen of het personeel nog zo blij mee is met hun aanwezigheid...

Big Five
Mark en Ruud beleven hachelijke momenten tijdens een bezoekje aan de toekomstige woning van de familie. Daarnaast gebeurd er ook nog iets bijzonders: Nicol haar wens gaat eindelijk in vervulling. Ze gaan op safari op zoek naar de Big Five! Hoe blij Nicol daar ook mee is, Peter is niet onder de indruk.

Bekijk deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Familie Gillis: massa is kassa video's

Familie Gillis: massa is kassa TV-Nieuws