Donderdag in <em>Jinek</em>: <em>Timor Steffens</em> over de nieuwe voorstelling ‘Forever Young’ gemist? | Gids.tv

Donderdag in Jinek: Timor Steffens over de nieuwe voorstelling ‘Forever Young’ gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-02-16 22:02:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 16 februari.

De gasten van Jinek op donderdag 16 februari

  • Een ‘foute’ buurman of je eigen opa: vanaf 2025 is het mogelijk om het oorlogsverleden van 300.000 Nederlanders te achterhalen. Historicus Coks Donders legt uit waarom dit niet alleen een belangrijke, maar ook een gevoelige ontwikkeling is.

  • Het is geen combinatie die je snel verwacht: Timor Steffens, Don Diablo en Daan Schuurmans. Die drie mannen hebben de handen ineengeslagen voor de nieuwe voorstelling ‘Forever Young’. Die is gebaseerd op hun gezamenlijke fascinatie voor ‘de club van 27'.

  • Nederland en België slaan de handen ineen in de strijd tegen de internationale cocaïnemaffia. Megahavens Rotterdam en Antwerpen moeten zo streng beveiligd worden dat ladingen vol drugs niet langer kunnen binnenkomen. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb en de Belgische misdaadjournalist Faroek Özgünes leggen uit hoe beide landen dat willen gaan doen.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws