Donderdag in Jinek: 34 dagen zonder regen in Nederland gemist? | Gids.tv

Donderdag in Jinek: 34 dagen zonder regen in Nederland gemist?
Nieuws/actualiteiten

RTL 4
2023-06-15 22:11:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? _Dagelijkse talkshow waarin Eva Jinek met de hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Dit zijn de gasten van donderdag 15 juni bij Jinek.

  • Drie jaar lang volgde Leon Verdonschot megaster Ronnie Flex. Op tour, in kleedkamers, clubs en theaters. Het resultaat? Een prachtige biografie, die vanaf morgen in de winkels ligt. Vanavond schuiven ze samen aan.

  • Het had wat voeten in de aarde, maar de kogel is door de kerk: de Noord-Hollandse dorpen Aerdenhout en Overveen gaan asielzoekers opvangen. Is de weerstand die leefde in de gemeente Bloemendaal exemplarisch voor heel Nederland? We bespreken het met fractievoorzitter Leonard Heukels van Liberaal Bloemendaal en politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer.

  • Maar liefst 34 dagen heeft het niet geregend in Nederland en dat is een record! Spanje kampt al jaren met periodes van droogte. Wat kunnen wij van het land leren? Spanje correspondent Edwin Winkels en Landelijk Co√∂rdinator Natuurbrandbeheersing Jelmer Dam schuiven aan

  • Van gouden platen tot miljoenen views op hun videoclips: de Nederlandse band Rond√© ontploft bijna van succes. Vanavond vertellen ze over dat succes en treden ze maar liefst drie keer op!

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws