Maandag in <em>Khalid & Sophie</em>: Gert-Jan Dennekamp praat ons bij over Oekräine gemist? | Gids.tv

Maandag in Khalid & Sophie: Gert-Jan Dennekamp praat ons bij over Oekräine gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-11-14 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist?

De gasten van *Khalid & Sophie* van maandag 14 november Seizoen 2 - Aflevering 119 van 123 - BNNVARA Duo van dienst: Wouke van Scherrenburg en Jan Joost van Gangelen. * De beelden van vreugde bij de Oekraïners in Cherson gingen de wereld over. Vandaag bezocht president Zelensky de stad. Gert-Jan Dennekamp praat ons bij. * Danseres India Sardjoe is pas zestien maar mag zich nu al Nederlands, Europees én wereldkampioen breakdance noemen. Ze maakt zich op voor de Olympische Spelen van 2024. * Kees Wieringa was vier jaar directeur van het Al Thani Museum in Qatar. Met WK Voetbal in aantocht blikt hij terug. * Frédérique Spigt en Annet Malherbe brengen met het Noordpool Orkest de muziek van Elvis Presley terug naar het theater. Een voorproefje.
Uitzending :
Khalid & Sophie
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 14 november. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op maandag 14 november

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Wouke van Scherrenburg en Jan Joost van Gangelen.

  • De beelden van de vreugde bij de Oekraïners in Cherson gingen dit weekend de wereld over. Vandaag bezocht president Zelensky de stad. Nieuwsuur-verslaggever Gert-Jan Dennekamp is net terug uit Oekraïne en praat ons bij.

  • Danseres India Sardjoe is pas 16 jaar, maar mag zich nu al Nederlands, Europees én wereldkampioen breakdance noemen. Ze maakt zich op voor de Olympische Spelen van 2024, waar breakdance voor het eerst op het programma staat.

  • Kees Wieringa was vier jaar lang directeur van het Al Thani Museum in Qatar. Met het WK voetbal in aantocht blikt hij terug op zijn bizarre tijd in het land waar het Nederlands elftal morgen heen reist.

  • Frédérique Spigt en Annet Malherbe brengen samen met het Noordpool Orkest de muziek van King of Rock ‘n Roll Elvis Presley terug naar het theater. Vanavond geven ze ons vast een voorproefje met hun versie van 'You Don't Have To Say You Love Me'.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws