Woensdag in <em>Khalid & Sophie</em>: <em>Olga Zuiderhoek</em> haar platencollectie gemist? | Gids.tv

Woensdag in Khalid & Sophie: Olga Zuiderhoek haar platencollectie gemist?
Cultuur & Maatschappij, Informatief, Kunst/cultuur

NPO 1
2022-11-16 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

De gasten in Khalid & Sophie op woensdag 16 november

  • We nemen het nieuws van de dag door met ons duo van dienst: Ronit Palache & Sjuul Paradijs.

  • Olga Zuiderhoek is druk bezig om de laatste hand te leggen aan haar eerste solovoorstelling. Aan de hand van haar platencollectie verteld ze een levensverhaal over haar 20e eeuw. Vandaag duiken we opnieuw die kast in.

  • Het is in Nederland bijna onmogelijk om een politieke partij te verbieden. D66-fractievoorzitter Jan Paternotte zegt dat dat anders moet, hij wil dat anti-democratische partijen aangepakt kunnen worden. Vanavond vertelt hij waarom.

  • De lancering van de Artemis I was succesvol, mede dankzij Nederlandse zonnepanelen. Ruimtevaartingenieur Rob van Hassel schuift aan en vertelt ons over deze historische gebeurtenis.

  • Joke Bruijs en Gerard Cox, bekend van o.a. 'Toen was geluk heel gewoon', ontmoeten elkaar opnieuw op het witte doek in de bioscoopfilm 'Casa Coco'. Vanavond zijn ze te gast over de film en hun bijzondere band.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws