Dinsdag in <em>Khalid & Sophie</em>: Ooggetuigen en omwonenden over het grootste treinongeluk in jaren gemist? | Gids.tv

Dinsdag in Khalid & Sophie: Ooggetuigen en omwonenden over het grootste treinongeluk in jaren gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-04 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Dinsdag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van dinsdag 4 april.

De gasten in Khalid & Sophie - dinsdag 4 april

  • We bespreken het nieuws van de dag met Tom Kleijn en Fidan Ekiz. Zij vormen ons duo van dienst.

  • Alle ogen zijn gericht op de rechtbank in New York. Een historisch moment: oud-president van Amerika Donald Trump moet vanavond om 20:15 uur (Nederlandse tijd) voor de rechter verschijnen. Wat kunnen we van de zitting verwachten? We bespreken het aan tafel.

  • Afgelopen nacht voltrok zich het grootste treinongeluk in jaren in Nederland. Nadat een trein op een kraan botste, raakte zeker 19 mensen gewond en kwam een persoon om het leven. Ooggetuigen, omwonenden en verslaggevers vertellen hoe zij de dag hebben beleefd.

  • De impact van Arabische zangeressen Umm Khultoum, Warda en Fairuz op de muziek- en filmwereld is al decennialang gigantisch. Over deze iconische vrouwen is nu de tentoonstelling Diva’s te zien. We vieren de diva’s met fanboys Aboutaleb, Joris Luyendijk en Mano Bouzamour.

  • Artiesten Umm Khultoum, Warda en Fairuz hebben al decennialang een enorme impact op de muziekindustrie. Het Amsterdam Andalusisch Orkest viert de Arabische diva’s met een speciale uitvoering van het nummer 'Enta Omri'.

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws