Khalid & Sophie: Mitchel Viljeer blikt vooruit op marathon van Rotterdam gemist? | Gids.tv

Khalid & Sophie: Mitchel Viljeer blikt vooruit op marathon van Rotterdam gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-14 19:04:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Vrijdag neemt Khalid Kasem het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van vrijdag 14 april.

  • We bespreken het nieuws van de dag met Nynke de Jong en Jörgen Raymann. Zij vormen ons duo van dienst.

  • Aan de voet van de Erasmusbrug gaat zondag de 42e Marathon van Rotterdam van start. Eén van de deelnemers is de goedlachse Mitchel Viljeer. Vorig jaar vlogde hij tijdens de marathon en als we die beelden zien, belooft het een feestje van jewelste te worden.

  • Is buitenaards leven mogelijk op Jupiter? Daar moet ruimtesonde JUICE die vanmiddag werd gelanceerd antwoord op geven. We bespreken het met Marjolijn van Heemstra en Diederik Jekel.

  • Mariëtte Hamer presenteerde zojuist op verzoek van staatssecretaris Uslu een adviesrapport over meldpunt Mores. De boodschap: het is tijd om te professionaliseren. Door de banden tussen Mores en de culturele sector voelden men zich niet veilig om klachten te melden.

  • Son Mieux gaat na een succesvol jaar met meerdere megahits een zomer vol optredens tegemoet. De Hagenezen schuiven vanavond aan en treden meerdere keren op!

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws