Maandag in Khalid & Sophie: Demi Vollering over haar overwinningen gemist? | Gids.tv

Maandag in Khalid & Sophie: Demi Vollering over haar overwinningen gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-24 19:03:00

Uitzending van Khalid & Sophie gemist? Maandag neemt Khalid het nieuws van de dag met je door in Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van maandag 24 april.

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 24 april

  • Khalid heeft vanavond Roos Abelman en Jan Joost van Gangelen aan zijn zijde als duo van dienst!

  • Met overwinningen in de Strade Bianchi, de Waalse Pijl, Dwars door Vlaanderen, de Amstel Gold Race en gisteren Luik-Bastenaken-Luik is er maar één conclusie: Demi Vollering is de wielerkoningin van dit voorjaar. Vanavond viert ze haar succes aan tafel!

  • Inez Weski blijft nog twee weken langer vastzitten én stopt met de verdediging van Taghi. Afgelopen vrijdag werd de advocaat aangehouden vanwege het mogelijk doorspelen van informatie. Advocaat Peter Plasman praat ons bij over de laatste ontwikkelingen.

  • Erik Dijkstra is historicus, maar had nog nooit van de April-meistaking van 1943 gehoord. Daarom maakte hij een serie over de grootste staking uit de Nederlandse geschiedenis. Hij is te gast samen met Truus de Witte, familie van een van de honderden slachtoffers.

  • Ray Charles wordt niet voor niets ‘The Genius’ genoemd: de legendarische muzikant was in de jaren vijftig een pionier van de soulmuziek. Geen wonder dus dat de bigband van Sven Hammond op tour gaat met zijn muziek!

Bekijk deze aflevering van Khalid & Sophie hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Khalid & Sophie video's

Khalid & Sophie TV-Nieuws