Start: nieuw seizoen Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? gemist? | Gids.tv

Start: nieuw seizoen Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? gemist?
Informatief

SBS 6
2024-02-15 20:27:00
Tip

Uitzending van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? gemist? Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? keert donderdag 15 februari weer terug met een gloednieuw seizoen op SBS6. Presentator Viktor Brand gaat in dit programma op bezoek bij oude bekenden, is de ruzie nog steeds gaande of kunnen ze weer met elkaar door één deur?

Ruzies
In de afgelopen jaren heeft mr. Frank Visser zich al met heel wat burenruzies en conflicten bemoeid, in de hoop dat er een oplossing zou komen en de buren weer normaal met elkaar om kunnen gaan. Inmiddels is het alweer even geleden dat meneer Visser een oordeel velde.
Heeft het geholpen en zijn de problemen nu opgelost? Of is er nog steeds bonje en onmin? Brand is benieuwd hoe het gaat met de hoofdrolspelers van spraakmakende zaken uit het verleden.

Landjepik en kittens
In de eerste aflevering van dit seizoen gaat Viktor Brand terug naar het Friese Arum waar Henny en Pieter hun buurvrouw Anja beschuldigde van landjepik. In Tilburg gaat Viktor naar Stichting De Kittenmand die overhooplag met adoptiemoeder Anja die weigerde om drie kittens terug te geven. Bekijk deze aflevering van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? video's

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? TV-Nieuws