Op1: Michiel Driebergen en Rob de Wijk over de raketaanvallen van Rusland gemist? | Gids.tv

Op1: Michiel Driebergen en Rob de Wijk over de raketaanvallen van Rusland gemist?
Nieuws, Informatief, Nieuws/actualiteiten

NPO 1
2022-10-11 22:41:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

  • In de ziekenhuizen ligt het hoogste aantal coronapatiënten in maanden tijd, en het aantal coronabesmettingen loopt op. Minister Ernst Kuipers verhoogt het alarmniveau. Hoe belangrijk is het om de herhaalprik te nemen, en voor wie? Dat bespreken we in Op1 met viroloog Marion Koopman.

  • Opnieuw heeft Rusland woningen, scholen en medische voorzieningen in Oekraïne met raketten beschoten. Correspondent Michiel Driebergen was vorige week nog in bevrijd Oekraïens gebied en trof daar de bevolking. Ondertussen zegt Rusland te gaan reageren op toenemende betrokkenheid van het Westen, en komt vanmiddag de G7 bij elkaar over de raketaanvallen op Oekraïne. Is de oorlog aan het veranderen? Driebergen schuift samen met hoogleraar internationale betrekkingen Rob de Wijk aan bij Op1.

  • ‘De vorstin naast de rode loper’, zo werd koningin Juliana ook wel genoemd. Het is bijna 75 jaar geleden dat ze werd ingehuldigd als koningin van Nederland en ter ere van dat jubileum wordt er deze week een tentoonstelling over haar leven geopend in de Nieuwe Kerk. Wat typeerde haar bijzondere koningschap? Historicus Herman Pleij vertelt er vanavond over.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws