Start: nieuw seizoen Steenrijk, Straatarm gemist? | Gids.tv

Start: nieuw seizoen Steenrijk, Straatarm gemist?
Amusement

SBS 6
2023-11-29 20:27:05
Tip

Uitzending van Steenrijk, Straatarm gemist? Woensdag 29 november start een nieuwe reeks van Steenrijk, straatarm. In dit programma is het de grote vraag of geld echt gelukkig maakt. Twee families met een compleet tegengesteld welstandniveau ruilen een week lang van huis, budget en dagelijks leven.

Paradijselijk
Twee jaar geleden verruilde Nicole des Bouvrie - dochter van wijlen interieurontwerper Jan des Bouvrie - samen met partner Arne Hak het Gooi voor een riante woonboerderij op het platteland. Arne en Nicole genieten op deze paradijselijke plek van het goede leven. Het leven van - de van oorsprong Bulgaarse - familie Matteeva staat in schril contrast met dat van Nicole en Arne, zo is woensdag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Steenrijk, straatarm.

Gebrek aan alles
In de kleine portiekflat in Maarssen is gebrek aan alles, behalve voor liefde aan elkaar. Moeder Anna en dochter Arjin delen hun huis sinds kort met oma Asja. Anna heeft haar slaapkamer opgeofferd aan haar moeder en slaapt sindsdien op de bank. Toch proberen de drie generaties Matteeva het leven van de positieve kant te zien. Hoe gaan Nicole en Arne het rooien in hun krap bemeten portiekflat in Maarssen? En hoe bevalt het rijke leven de Matteeva's als ze voor een week grootgrondbezitters zijn, inclusief paarden en privéchauffeur? Bekijk deze aflevering van Steenrijk, Straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, Straatarm video's

Steenrijk, Straatarm TV-Nieuws