Steenrijk, Straatarm: gezin Heijnen ruilt met familie Blom gemist? | Gids.tv

Steenrijk, Straatarm: gezin Heijnen ruilt met familie Blom gemist?
Amusement

SBS 6
2023-12-06 20:27:00
Tip

Uitzending van Steenrijk, Straatarm gemist? Woensdag wordt bij SBS6 weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm uitgezonden. Ook deze keer ruilen twee gezinnen van huis, budget en dagelijks leven, die normaal een compleet ander leven leiden als het gaat om welstandsniveau.

Erotiekhandel
Het gezin Heijnen bestaat uit de 22-jarige dochter Sterre, moeder Sharon en vader Ed. Moeder en dochter runnen samen de succesvolle beautysalon Beauty Barones in hartje Oostzaan. Daarnaast heeft influencer en lingeriemodel Sterre veel volgers op friends2follow, Instagram en TikTok. Vader Ed is nationaal en internationaal succesvol met zijn erotiekgroothandel. Als de Heijnens niet werken, genieten ze van het goede leven thuis, in hun favoriete restaurants in Amsterdam of in luxeoorden als Marbella.

Bonus-vader
De familie Blom uit Zwolle kent de luxe niet om te gaan en te staan waar ze willen. Het samengestelde gezin bestaat uit vader Marc, moeder Sjanet, dochters Rachelle & Elaine en zoon Lucas. Marc is niet de biologische vader van de kinderen, maar is dolgelukkig in zijn rol als bonus-vader. Ondanks dat hun financiële middelen beperkt zijn, staan de Bloms optimistisch in het leven. Bekijk deze aflevering van Steenrijk, Straatarm hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, Straatarm video's

Steenrijk, Straatarm TV-Nieuws