Waar is Mijn Erfenis: familie-erf is nu oorlogsgebied gemist? | Gids.tv

Waar is Mijn Erfenis: familie-erf is nu oorlogsgebied gemist?
Amusement

SBS 6
2023-11-30 20:27:52
Tip

Uitzending van Waar is Mijn Erfenis gemist? Donderdag zie je in Waar is mijn erfenis? het verhaal van Wilma. Zij woont met haar hele familie op hetzelfde terrein in Aalsmeer, pal onder de rook van Schiphol. Haar kinderen en kleinkinderen wonen er en ook haar broer heeft er samen met zijn man een schattig huisje. Maar er is knallende ruzie…

Bonje met familie én buren
Het klinkt allemaal erg gezellig, maar het is zeker niet gezellig bij Wilma en haar familie op het terrein. Sinds het overlijden van hun vader in 2018 is het familie-erf veranderd in een heus oorlogsgebied. De 58-jarige Wilma heeft niet alleen ruzie met haar eigen familie, tot overmaat van ramp ligt ze ook nog eens hopeloos overhoop met haar buren. Die zijn, volgens haar, ten onrechte in het bezit gekomen van een stuk van familiegrond en weigeren dat terug te leveren.

Kan ruzie worden opgelost?
Maar de grond die de buren zich hebben toegeëigend hoort wél bij de erfenis. Wilma zit met de handen in het haar. Want zij heeft haar moeder in 2011 op haar sterfbed beloofd voor de familiegrond te zullen waken. Presentator Dennis van der Geest en erfrechtdeskundige Koert Boshouwers bijten zich vast in de zaak. Dennis gaat bij alle partijen langs om een opening te forceren. Maar of dat gaat lukken? Bekijk deze aflevering van Waar is Mijn Erfenis hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar is mijn erfenis?

Waar is Mijn Erfenis video's

Waar is Mijn Erfenis TV-Nieuws