Beat The Champions VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beat The Champions VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beat The Champions VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Chantal Janzen zal op nieuwjaarsdag een speciale VIPS-variant van Beat the Champions presenteren. Meerdere BN'ers proberen de "Champions" te verslaan en een mooi geldbedrag op te halen voor een zelfgekozen goed doel. Postcode KanjerDe BN'ers nemen het op tegen de inmiddels vertrouwde Champions: Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. En omdat 1 januari ook de dag is waarop bekend wordt waar de grootste Postcode Kanjer ooit van 58,9 miljoen valt, schakelen we in deze speciale uitzending meerdere keren over naar de woonplaats van de winnaars. DeelnemersDe deelnemers van de VIPS versie van Beat the Champions: presentator Patrick Martens radio-dj Eva Koreman First Dates-ster Sergio Vyent cabaretier Lisa Loeb acteur Niek Roozen comedian Ferdi Stofmeel
Uitzending :
Beat The Champions VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 1 januari 2023 om 21:43

Chantal Janzen zal op nieuwjaarsdag een speciale VIPS-variant van Beat the Champions presenteren. Meerdere BN'ers proberen de "Champions" te verslaan en een mooi geldbedrag op te halen voor een zelfgekozen goed doel.

Postcode Kanjer
De BN'ers nemen het op tegen de inmiddels vertrouwde Champions: Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. En omdat 1 januari ook de dag is waarop bekend wordt waar de grootste Postcode Kanjer ooit van 58,9 miljoen valt, schakelen we in deze speciale uitzending meerdere keren over naar de woonplaats van de winnaars.

Deelnemers
De deelnemers van de VIPS versie van Beat the Champions:

  • presentator Patrick Martens
  • radio-dj Eva Koreman
  • First Dates-ster Sergio Vyent
  • cabaretier Lisa Loeb
  • acteur Niek Roozen
  • comedian Ferdi Stofmeel

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beat the Champions

Actuele video's

Meer actuele video's