LEGO Masters Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een van de kijkcijferhits van RTL 4, LEGO Masters, komt net na de kerstdagen nog even met een kerstspecial. Een aantal duo's van BN'ers gaan proberen de LEGO Master van dit kerstseizoen te worden. Esmee KuenenDe presentator van dienst is, net als in het normale seizoen van LEGO Masters, Jamai Loman. Ook keert Brickmaster Esmee Kuenen keert terug om zeer streng te kijken naar de bouwwerken die de BN'ers hebben gecreërd. Duo'sDe duo's van deelnemers aan de kerstspecial van LEGO Masters zijn de volgende: Radio-dj's Erik de Zwart en Barry Paf presentatrice Fenna Ramos en zangeres Kes van den Broek broers en muzikanten Jeangu Macrooy en Xillan Macrooy broers uit formatie Kriss Kross Amsterdam Jordy Huisman en Sander Huisman acteur Marouane Meftah en actrice Carré Albers Bekijk ook Jamai Loman maakt winnaars LEGO Masters 2022 bekend, bekijk de beelden Bekijk deze video » Bekijk de emotionele verrassing voor de LEGO Masters-finalisten Bekijk deze video »
Uitzending :
LEGO Masters Kerstspecial gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 28 december 2022 om 22:13

Een van de kijkcijferhits van RTL 4, LEGO Masters, komt net na de kerstdagen nog even met een kerstspecial. Een aantal duo's van BN'ers gaan proberen de LEGO Master van dit kerstseizoen te worden.

Esmee Kuenen
De presentator van dienst is, net als in het normale seizoen van LEGO Masters, Jamai Loman. Ook keert Brickmaster Esmee Kuenen keert terug om zeer streng te kijken naar de bouwwerken die de BN'ers hebben gecreërd.

Duo's
De duo's van deelnemers aan de kerstspecial van LEGO Masters zijn de volgende:

  • Radio-dj's Erik de Zwart en Barry Paf
  • presentatrice Fenna Ramos en zangeres Kes van den Broek
  • broers en muzikanten Jeangu Macrooy en Xillan Macrooy
  • broers uit formatie Kriss Kross Amsterdam Jordy Huisman en Sander Huisman
  • acteur Marouane Meftah en actrice Carré Albers

Bekijk hier alle video's en artikelen van LEGO Masters

Actuele video's

Meer actuele video's