Oh, Wat Een Jaar!: Zanger Rolf Sanchez leefde in 2010 nog als Rolf Wienk

Oh, Wat Een Jaar!: Zanger Rolf Sanchez leefde in 2010 nog als Rolf Wienk

Zaterdag 30 april 2022 om 14:48

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar! Ze reizen terug naar het jaar 2010. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt, deze week is dat zanger Rolf Sanchez.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oh, Wat Een Jaar!</em>: Zanger <em>Rolf Sanchez</em> leefde in <em>2010</em> nog als Rolf Wienk Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar een nieuwe aflevering van Oh, Wat Een Jaar! Ze reizen terug naar het jaar 2010. De captains vormen iedere aflevering een duo met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt, deze week is dat zanger Rolf Sanchez. Tekst gaat verder onder de video. Rolf WienkIn 2010 ging Rolf Sanchez nog door het leven als 'Rolf Wienk'. Toen de 19-jarige student bij de Hogeschool voor Economie aankwam pakte hij de eerste trein weer terug naar huis. Hij besefte dat de schoolbanken niet voor hem waren weggelegd. Hier begon zijn carrière als zanger en nam hij de achternaam van zijn moeder aan: Sanchez! Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Oh, Wat Een Jaar!: Zanger Rolf Sanchez leefde in 2010 nog als Rolf Wienk

Rolf Wienk
In 2010 ging Rolf Sanchez nog door het leven als 'Rolf Wienk'. Toen de 19-jarige student bij de Hogeschool voor Economie aankwam pakte hij de eerste trein weer terug naar huis. Hij besefte dat de schoolbanken niet voor hem waren weggelegd. Hier begon zijn carrière als zanger en nam hij de achternaam van zijn moeder aan: Sanchez!

Oh, Wat Een Jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat Een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's