Ophef Fatale Liefde: Tessel voelde 'totaal geen veilige omgeving' bij opnames

Ophef Fatale Liefde: Tessel voelde 'totaal geen veilige omgeving' bij opnames

Er is heel wat ophef ontstaan rond het programma Fatale liefde, waarin Olcay Gulsen praat met slachtoffers en deskundigen over partnergeweld. Tessel ten Zweege doet haar verhaal over de gang van zaken en vertelt dat er bijvoorbeeld erg werd gepusht om haar moeder haar verhaal te laten doen en voor het gebruik van foto's van haar gewelddadige ex. Ook werd een fragment uit haar boek beschreven als een fragment uit haar dagboek.

Lees verder onder de video.

Ophef <em>Fatale Liefde</em>: Tessel voelde 'totaal geen veilige omgeving' bij opnames Er is heel wat ophef ontstaan rond het programma Fatale liefde, waarin Olcay Gulsen praat met slachtoffers en deskundigen over partnergeweld. Tessel ten Zweege doet haar verhaal over de gang van zaken en vertelt dat er bijvoorbeeld erg werd gepusht om haar moeder haar verhaal te laten doen en voor het gebruik van foto's van haar gewelddadige ex. Ook werd een fragment uit haar boek beschreven als een fragment uit haar dagboek. Lees verder onder de video. ‘Vrij ironisch bij programma dat gaat over grenzen en geweld’“Ik vind het vrij ironisch dat een programma dat gaat over grenzen en geweld, en dus per definitie werkt met mensen die hier een traumatische ervaring mee hebben, zo lak heeft aan de grenzen die ik stelde”, zo schrijft Tessel op Linkedin. “Het is schrijnend dat media als 'Fatale Liefde' mensen hun meest kwetsbare verhalen laten oprakelen en totaal geen veilige omgeving creëren of zorgvuldig omgaan met de behoeftes van de mensen wiens verhalen ze gebruiken.” Bekijk een fragment van het verhaal van Tessel in Fatale liefde hierboven. Fatale liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Olcay Gulsen onderzoekt gewelddadige relaties in nieuw programma (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Olcay Gulsen en slachtoffer Patty Manders over partnergeweld Bekijk deze video »

‘Vrij ironisch bij programma dat gaat over grenzen en geweld’
“Ik vind het vrij ironisch dat een programma dat gaat over grenzen en geweld, en dus per definitie werkt met mensen die hier een traumatische ervaring mee hebben, zo lak heeft aan de grenzen die ik stelde”, zo schrijft Tessel op Linkedin. “Het is schrijnend dat media als 'Fatale Liefde' mensen hun meest kwetsbare verhalen laten oprakelen en totaal geen veilige omgeving creëren of zorgvuldig omgaan met de behoeftes van de mensen wiens verhalen ze gebruiken.”

Bekijk een fragment van het verhaal van Tessel in Fatale liefde hierboven.

Fatale liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ophef Fatale Liefde: Tessel voelde 'totaal geen veilige omgeving' bij opnames of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV