Ringslang rukt op in Nederland: 'Duizenden eieren uitgekomen' (video)

Ringslang rukt op in Nederland: 'Duizenden eieren uitgekomen' (video)

Maandag 9 mei 2022 om 19:12

<em>Ringslang</em> rukt op in Nederland: 'Duizenden eieren uitgekomen' (video) De ringslang is aan een opvallende opmars bezig, meldt Hart van Nederland in bovenstaand fragment. En dat betekent dat de kans steeds groter wordt dat we binnenkort zo'n slang tegenkomen in onze omgeving. 'Er zijn duizenden eieren uitgekomen in de afgelopen tijd.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: 'Politie gaat uit van misdrijf bij fatale brand Geldermalsen' (video) Bekijk deze video » Video: klusjesman Ruinerwold houdt lippen stijf op elkaar in de rechtbank Bekijk deze video » Hart van Nederland: massale politie-invallen in Enschede en Delden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De ringslang is aan een opvallende opmars bezig, meldt Hart van Nederland in bovenstaand fragment. En dat betekent dat de kans steeds groter wordt dat we binnenkort zo'n slang tegenkomen in onze omgeving. 'Er zijn duizenden eieren uitgekomen in de afgelopen tijd.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's