Hart van Nederland: massale politie-invallen in Enschede en Delden (video)

Hart van Nederland: massale politie-invallen in Enschede en Delden (video)

Maandag 9 mei 2022 om 18:32

<em>Hart van Nederland</em>: massale <em>politie-invallen</em> in Enschede en Delden (video) De politie heeft maandagochtend vroeg invallen gedaan in twaalf panden in Enschede en één gebouw in Delden, naast Hengelo. De operatie was in samenwerking met de Dienst Speciale Interventies. Bij de invallen zijn zeker zes personen aangehouden, meldt Hart van Nederland in bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: politie doet invallen in Enschede, Delden en Haaksbergen en zoekt naar hennepplantages Bekijk deze video » Brand Geldermalsen: twee personen overleden, wat is er gebeurd? (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: 'Politie gaat uit van misdrijf bij fatale brand Geldermalsen' (video) Bekijk deze video » Video: klusjesman Ruinerwold houdt lippen stijf op elkaar in de rechtbank Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft maandagochtend vroeg invallen gedaan in twaalf panden in Enschede en één gebouw in Delden, naast Hengelo. De operatie was in samenwerking met de Dienst Speciale Interventies. Bij de invallen zijn zeker zes personen aangehouden, meldt Hart van Nederland in bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's