Video: Angela de Jong over terugkeer Vandaag Inside

Video: Angela de Jong over terugkeer Vandaag Inside

Woensdag 11 mei 2022 om 17:00

De gebeden van velen zijn verhoord: Vandaag Inside komt terug, mét Johan Derksen. Talpa noemt het nieuws nog wat voorbarig maar wat vindt Angela de Jong ervan? "Ik ben net gebeld door HLF8 of ik daar over de terugkeer wil komen praten dus ik neem die laatste persverklaring van SBS niet zo serieus."

'Hadden niet weg hoeven gaan'
Laten we hopen dat ze gelijk heeft en we vanaf maandag weer kunnen gaan genieten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Maar hoe blij of niet blij is de tv-recensente, die ook een paar keer bij de heren aanschoof, met de wederopstanding van de succesvolle talkshow? "Ze hadden van mij nooit weg hoeven gaan in de eerste plaats. Ik ben niet zo heel erg van dat cancelen en ik denk dat je altijd meer hebt aan gewoon met elkaar in gesprek gaan, en proberen ze te laten begrijpen waarom het zo walgelijk was om naar te kijken die dinsdagavond."

Bekijk het hele gesprek met Angela de Jong hieronder, in de video van NPO Radio 1

Video: <em>Angela de Jong</em> over terugkeer Vandaag Inside De gebeden van velen zijn verhoord: Vandaag Inside komt terug, mét Johan Derksen. Talpa noemt het nieuws nog wat voorbarig maar wat vindt Angela de Jong ervan? "Ik ben net gebeld door HLF8 of ik daar over de terugkeer wil komen praten dus ik neem die laatste persverklaring van SBS niet zo serieus." 'Hadden niet weg hoeven gaan'Laten we hopen dat ze gelijk heeft en we vanaf maandag weer kunnen gaan genieten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Maar hoe blij of niet blij is de tv-recensente, die ook een paar keer bij de heren aanschoof, met de wederopstanding van de succesvolle talkshow? "Ze hadden van mij nooit weg hoeven gaan in de eerste plaats. Ik ben niet zo heel erg van dat cancelen en ik denk dat je altijd meer hebt aan gewoon met elkaar in gesprek gaan, en proberen ze te laten begrijpen waarom het zo walgelijk was om naar te kijken die dinsdagavond." Bekijk het hele gesprek met Angela de Jong hieronder, in de video van NPO Radio 1 Bekijk ook Ronald Molendijk: 'Bloedhonden van RTL en NPO stonden direct klaar om Derksen te cancelen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Johan Derksen heeft gesproken met John de Mol over Vandaag Inside Bekijk deze video » Vandaag Inside maandag al terug? Wilfred Genee reageert (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Angela de Jong over terugkeer Vandaag Inside

Actuele video's

Meer actuele video's