Ekdom in de Morgen: DI-RECT eert Golden Earring met cover Radar Love (8 minuten)

Ekdom in de Morgen: DI-RECT eert Golden Earring met cover Radar Love (8 minuten)

DI-RECT was te gast in het radioprogramma Ekdom in de Morgen en daar bracht de Haagse band een bijzondere cover ten gehore. Spike zong samen met zijn mede-bandleden een nummer van zijn schoonvader Barry Hay, de klassieker Radar Love van Golden Earring.

Bekijk het liveoptreden van DI-RECT met Radar Love in de video van maar liefst 8 minuten hieronder.

Ekdom in de Morgen: DI-RECT eert Golden Earring met cover <em>Radar Love</em> (8 minuten) DI-RECT was te gast in het radioprogramma Ekdom in de Morgen en daar bracht de Haagse band een bijzondere cover ten gehore. Spike zong samen met zijn mede-bandleden een nummer van zijn schoonvader Barry Hay, de klassieker Radar Love van Golden Earring. Bekijk het liveoptreden van DI-RECT met Radar Love in de video van maar liefst 8 minuten hieronder. Humberto: Golden Earrings' Zuiderwijk en Gerritsen over succes Radar Love Bekijk deze video » Sanne Hans vertelt over bizarre ontmoeting met Barry Hay na Vrienden van Amstel LIVE Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ekdom in de Morgen: DI-RECT eert Golden Earring met cover Radar Love (8 minuten) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV