Crimeserie Trapped seizoen 2 vanaf vrijdag 13 mei op Canvas: bekijk de trailer

Crimeserie Trapped seizoen 2 vanaf vrijdag 13 mei op Canvas: bekijk de trailer

Donderdag 12 mei 2022 om 14:08

Vanaf vrijdag kun je bij Canvas kijken naar het tweede seizoen van de serie Trapped. In de IJslandse crimeserie steekt een man in Reykjavík zichzelf en de minister van Industrie midden op straat in brand. Andri Ólafsson moet de zaak zien op te lossen, en tijdens dit onderzoek komt hij terecht in een afgelegen vallei in het noorden, waar boeren overhoopliggen met een aantal zakenlieden. Ólafsson komt ook nog wat bekenden tegen en uiteraard kent ook dit verhaal een verrassende wending…

Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Trapped hieronder.

Het tweede seizoen van Trapped is vanaf vrijdag 13 mei wekelijks na 23.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Crimeserie <em>Trapped</em> seizoen 2 vanaf vrijdag 13 mei op Canvas: bekijk de trailer Vanaf vrijdag kun je bij Canvas kijken naar het tweede seizoen van de serie Trapped. In de IJslandse crimeserie steekt een man in Reykjavík zichzelf en de minister van Industrie midden op straat in brand. Andri Ólafsson moet de zaak zien op te lossen, en tijdens dit onderzoek komt hij terecht in een afgelegen vallei in het noorden, waar boeren overhoopliggen met een aantal zakenlieden. Ólafsson komt ook nog wat bekenden tegen en uiteraard kent ook dit verhaal een verrassende wending… Bekijk de trailer van het tweede seizoen van Trapped hieronder. Het tweede seizoen van Trapped is vanaf vrijdag 13 mei wekelijks na 23.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder. ZIEN: bekijk hier de beeldschone nieuwe trailer van Avatar: The Way of Water Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Hustle met Adam Sandler: vanaf 8 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Crimeserie Trapped seizoen 2 vanaf vrijdag 13 mei op Canvas: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's