Code van Coppens gemist? Leo Alkemade en Dennis Weening worden geëlektrocuteerd

Code van Coppens gemist? Leo Alkemade en Dennis Weening worden geëlektrocuteerd

Vanavond kun je op SBS 6 weer kijken naar een aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Vanavond nemen Leo Alkemade en Dennis Weening het op tegen Klaas van der Eerden en Fien Vermeulen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Code van Coppens</em> gemist? <em>Leo Alkemade</em> en <em>Dennis Weening</em> worden geëlektrocuteerd Vanavond kun je op SBS 6 weer kijken naar een aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Vanavond nemen Leo Alkemade en Dennis Weening het op tegen Klaas van der Eerden en Fien Vermeulen. Tekst gaat verder onder de video. Kostbare diamanten ringDe duo's zijn uit een gevangenentransport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. Er moet een kostbare diamanten ring gestolen worden, maar er is een probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Vooral Dennis en Leo krijgen het zwaar te verduren. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen Bekijk deze video » Vanavond in Code van Coppens: Zussen van OG3NE opgesloten in mortuarium Bekijk deze video »

Kostbare diamanten ring
De duo's zijn uit een gevangenentransport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. Er moet een kostbare diamanten ring gestolen worden, maar er is een probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Vooral Dennis en Leo krijgen het zwaar te verduren.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's