Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen

Code van Coppens gemist? Samantha Steenwijk zit flink in de problemen

Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven vertrekken net als Sergio Vyent en Victor Abeln op ruimtemissie, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Code van Coppens</em> gemist? <em>Samantha Steenwijk</em> zit flink in de problemen Vanavond kun je op SBS 6 kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven vertrekken net als Sergio Vyent en Victor Abeln op ruimtemissie, maar dat verloopt niet zonder slag of stoot. Tekst gaat verder onder de video. Samantha in de problemenHet International Space Station Coppens is besmet geraakt door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden. Beide teams doen er alles aan om de ontploffing te voorkomen, maar bij Samantha Steenwijk gaat letterlijk alles fout. Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Code van Coppens: Charly Luske en Tanja Jess worstelen in escaperoom Bekijk deze video »

Samantha in de problemen
Het International Space Station Coppens is besmet geraakt door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden. Beide teams doen er alles aan om de ontploffing te voorkomen, maar bij Samantha Steenwijk gaat letterlijk alles fout.

Code van Coppens is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's