Even tot hier: Van der Laan en Woe halen uit naar Mark Rutte en steunen Oekraïne

Even tot hier: Van der Laan en Woe halen uit naar Mark Rutte en steunen Oekraïne

Maandag 16 mei 2022 om 08:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot hier van zondag 15 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot hier</em>: Van der Laan en Woe halen uit naar Mark Rutte en steunen <em>Oekraïne</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot hier van zondag 15 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Even tot hier hebben Niels van der Laan en Jeroen Woe flink uitgehaald naar Mark Rutte (en de rest van de Europese regeringsleiders). Die benadrukken constant dat ze Oekraïne als "vriend" steunen, maar volgens het cabaretduo zijn we vrienden van niks door gewoon gebruik te blijven maken van Russische energie. Ook het steenkolenengels van Rutte wordt flink belachelijk gemaakt door in de ondertitels "Every inch of the way" te veranderen in "Efferie ins of de wee"... Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier: Van der Laan en Woe halen uit naar Mark Rutte en steunen Oekraïne

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Even tot hier hebben Niels van der Laan en Jeroen Woe flink uitgehaald naar Mark Rutte (en de rest van de Europese regeringsleiders). Die benadrukken constant dat ze Oekraïne als "vriend" steunen, maar volgens het cabaretduo zijn we vrienden van niks door gewoon gebruik te blijven maken van Russische energie. Ook het steenkolenengels van Rutte wordt flink belachelijk gemaakt door in de ondertitels "Every inch of the way" te veranderen in "Efferie ins of de wee"...

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's