Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Even tot hier

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn vanaf vanavond weer terug met het zevende seizoen van hun succesvolle programma Even tot hier, waarin ze op muzikale en humoristische wijze het nieuws van de week doornemen. Alle fragmenten uit deze uitzending Even tot hier: Van der Laan en Woe halen uit naar Mark Rutte en steunen Oekraïne Bekijk deze video » Angela de Jong duikt op in Even tot hier: "Hadden jullie het nou over Johan Derksen?" Bekijk deze video » Zien: Herman Finkers en Brigitte Kaandorp spelen Johnny Depp en Amber Heard in Even tot hier Bekijk deze video » Hoog tempoDe twee cabaretiers nemen in een hoog tempo, met muziek en satire, de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Wat viel ze op en waar duiken ze graag dieper in? Gelukkig is dit seizoen (bijna) alles weer bij het oude in Even tot hier. PubliekDat betekent vooral: het live-publiek in de studio is terug! Verder keren alle vaste elementen terug in Even tot hier: de muzikale gast, scherpe grappen en een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp. Vanavond eenmalig op zondag, daarna iedere zaterdag om 21.25 uur. Bekijk ook Even tot Hier gemist? Nielson zingt 'Selfie met Max' (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Niels van der Laan en Jeroen Woe over nieuw seizoen Even Tot Hier (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn vanaf vanavond weer terug met het zevende seizoen van hun succesvolle programma Even tot hier, waarin ze op muzikale en humoristische wijze het nieuws van de week doornemen.

Hoog tempo
De twee cabaretiers nemen in een hoog tempo, met muziek en satire, de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Wat viel ze op en waar duiken ze graag dieper in? Gelukkig is dit seizoen (bijna) alles weer bij het oude in Even tot hier.

Publiek
Dat betekent vooral: het live-publiek in de studio is terug! Verder keren alle vaste elementen terug in Even tot hier: de muzikale gast, scherpe grappen en een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp. Vanavond eenmalig op zondag, daarna iedere zaterdag om 21.25 uur.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Even tot hier

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV