Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn vanaf vanavond weer terug met het zevende seizoen van hun succesvolle programma Even tot hier, waarin ze op muzikale en humoristische wijze het nieuws van de week doornemen. Hoog tempoDe twee cabaretiers nemen in een hoog tempo, met muziek en satire, de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Wat viel ze op en waar duiken ze graag dieper in? Gelukkig is dit seizoen (bijna) alles weer bij het oude in Even tot hier. PubliekDat betekent vooral: het live-publiek in de studio is terug! Verder keren alle vaste elementen terug in Even tot hier: de muzikale gast, scherpe grappen en een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp. Vanavond eenmalig op zondag, daarna iedere zaterdag om 21.25 uur. :[broadcast:videos](ids:"449810,403975" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn vanaf vanavond weer terug met het zevende seizoen van hun succesvolle programma Even tot hier, waarin ze op muzikale en humoristische wijze het nieuws van de week doornemen.

Hoog tempo
De twee cabaretiers nemen in een hoog tempo, met muziek en satire, de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Wat viel ze op en waar duiken ze graag dieper in? Gelukkig is dit seizoen (bijna) alles weer bij het oude in Even tot hier.

Publiek
Dat betekent vooral: het live-publiek in de studio is terug! Verder keren alle vaste elementen terug in Even tot hier: de muzikale gast, scherpe grappen en een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp. Vanavond eenmalig op zondag, daarna iedere zaterdag om 21.25 uur.

:[broadcast:videos](ids:"449810,403975" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV