Video: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer slaat terug na nepvideo Talitha Muusse

Video: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer slaat terug na nepvideo Talitha Muusse

Er is een hoop commotie ontstaan in de wereld van juice-kanalen. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is in een nep-video getrapt. Talitha Muusse zou gefilmd zijn terwijl ze drugs gebruikt, maar dit bleek in scène gezet te zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Roddelkoningin <em>Yvonne Coldeweijer</em> slaat terug na nepvideo <em>Talitha Muusse</em> Er is een hoop commotie ontstaan in de wereld van juice-kanalen. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is in een nep-video getrapt. Talitha Muusse zou gefilmd zijn terwijl ze drugs gebruikt, maar dit bleek in scène gezet te zijn. Tekst gaat verder onder de video. Yvonne slaat terugIn een reactie op de in scène gezette video, laat Coldeweijer aan de nieuwszender weten dat zij niet een of andere onderzoeksjournalist is: "Ik ben gewoon een juicekanaal. Als ik een video ontvang van iemand die zit te snuiven, dan post ik het gewoon! Het is gewoon juice. That’s it." Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Rob Goossens in RTL Boulevard: 'Yvonne Coldeweijer is McDonald's onder de journalistiek' Bekijk deze video » Talitha Muusse in Khalid & Sophie over 'juice-video' voor Yvonne Coldeweijer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer slaat terug na nepvideo Talitha Muusse

Yvonne slaat terug
In een reactie op de in scène gezette video, laat Coldeweijer aan de nieuwszender weten dat zij niet een of andere onderzoeksjournalist is: "Ik ben gewoon een juicekanaal. Als ik een video ontvang van iemand die zit te snuiven, dan post ik het gewoon! Het is gewoon juice. That’s it."

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer slaat terug na nepvideo Talitha Muusse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV