Talitha Muusse in Khalid & Sophie over 'juice-video' voor Yvonne Coldeweijer (video)

Talitha Muusse in Khalid & Sophie over 'juice-video' voor Yvonne Coldeweijer (video)

Maandag 23 mei 2022 om 20:29

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Yvonne Coldeweijer, van het bekendste juicekanaal van Nederland, plaatste een filmpje online waarin het net leek alsof Talitha Muusse cocaïne snoof in een wc. En dat bleek in scène gezet. Muusse reageerde in Khalid & Sophie.

Lees verder onder de video.

Talitha Muusse in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over 'juice-video' voor Yvonne Coldeweijer (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 23 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Yvonne Coldeweijer, van het bekendste juicekanaal van Nederland, plaatste een filmpje online waarin het net leek alsof Talitha Muusse cocaïne snoof in een wc. En dat bleek in scène gezet. Muusse reageerde in Khalid & Sophie. Lees verder onder de video. OnwaarhedenIs het gemakkelijk om onwaarheden te verspreiden via een juice-kanaal? Een slechte video was voor Yvonne Coldeweijer voldoende om presentator Talitha Muusse ten overstaan van een kleine half miljoen Instagramvolgers te beschuldigen van cokegebruik. BNR produceerde het filmpje in samenwerking met Muusse en stuurde het zelf naar het juicekanaal. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talitha Muusse in Khalid & Sophie over 'juice-video' voor Yvonne Coldeweijer (video)

Onwaarheden
Is het gemakkelijk om onwaarheden te verspreiden via een juice-kanaal? Een slechte video was voor Yvonne Coldeweijer voldoende om presentator Talitha Muusse ten overstaan van een kleine half miljoen Instagramvolgers te beschuldigen van cokegebruik. BNR produceerde het filmpje in samenwerking met Muusse en stuurde het zelf naar het juicekanaal.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's