Date van Roberto wil geen macho: "Heb je niet voor je alleen" (Lang Leve de Liefde)

Date van Roberto wil geen macho: "Heb je niet voor je alleen" (Lang Leve de Liefde)

Roberto had als type opgegeven: humoristisch, blond, slank. Zijn date wil liever geen macho: "Die heb je niet voor je eigen alleen." Is Roberto een macho? We zien het vanavond. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Date van Roberto wil geen macho: &quot;Heb je niet voor je alleen&quot; (<em>Lang Leve de Liefde</em>) Roberto had als type opgegeven: humoristisch, blond, slank. Zijn date wil liever geen macho: "Die heb je niet voor je eigen alleen." Is Roberto een macho? We zien het vanavond. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Roelof wil ontdekken of het aanraken goed voelt met date Bekijk deze video » Gevarieerde kledingstijl zorgt voor zelfverzekerde date in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Date van Roberto wil geen macho: "Heb je niet voor je alleen" (Lang Leve de Liefde) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV