Lang Leve De Liefde: Roelof wil ontdekken of het aanraken goed voelt met date

Lang Leve De Liefde: Roelof wil ontdekken of het aanraken goed voelt met date

In Lang Leve De Liefde is het de vraag waaraan de vrijgezellen tijdens hun date nog meer aandacht aan willen besteden. Roelof maakt subtiel duidelijk dat hij het antwoord op deze vraag wel weet. “Misschien het aanraken of contact, of het goed voelt.”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Roelof wil ontdekken of het aanraken goed voelt met date In Lang Leve De Liefde is het de vraag waaraan de vrijgezellen tijdens hun date nog meer aandacht aan willen besteden. Roelof maakt subtiel duidelijk dat hij het antwoord op deze vraag wel weet. “Misschien het aanraken of contact, of het goed voelt.” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: "Ook niet digitaal" (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video » Lando en zijn date lijken geen klik te hebben: "Dan stop je het weer terug?" (LLDL) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Roelof wil ontdekken of het aanraken goed voelt met date of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV