Heftige aflevering van Zeeman confronteert: "Hij wil m'n dochter verkrachten" (video)

Heftige aflevering van Zeeman confronteert: "Hij wil m'n dochter verkrachten" (video)

Woensdag 25 mei 2022 om 09:40

Gisteren zagen we in Zeeman confronteert: stalkers dat Cherissa en Youri last hebben van een hardnekkige stalking. De stalker lijkt geen grenzen te kennen, ook de dochter van Cherissa en Youri moet het ontgelden. Meermaals worden berichten ontvangen over dat de stalker de (klein-)kinderen van de familie wil verkrachten. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 3 (24 mei) hieronder.

Heftige aflevering van <em>Zeeman confronteert</em>: &quot;Hij wil m'n dochter verkrachten&quot; (video) Gisteren zagen we in Zeeman confronteert: stalkers dat Cherissa en Youri last hebben van een hardnekkige stalking. De stalker lijkt geen grenzen te kennen, ook de dochter van Cherissa en Youri moet het ontgelden. Meermaals worden berichten ontvangen over dat de stalker de (klein-)kinderen van de familie wil verkrachten. Bekijk de beelden van Zeeman confronteert: stalkers aflevering 3 (24 mei) hieronder. Zeeman confronteert: stalkers is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tv wordt gehackt door stalker: "Vreemde geluiden en fragmenten" (Zeeman confronteert) Bekijk deze video » Zeeman confronteert: Durft vader Youri eindelijk z'n masker af te zetten? (video) Bekijk deze video »
TV :
Heftige aflevering van Zeeman confronteert: "Hij wil m'n dochter verkrachten" (video)

Zeeman confronteert: stalkers is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's