Shane Kluivert (14) sluit nieuwe sponsordeal met Nike (Shownieuws)

Shane Kluivert (14) sluit nieuwe sponsordeal met Nike (Shownieuws)

Maandag 30 mei 2022 om 10:22

Shane Kluivert is pas 14 jaar maar hij werkt al jaren hard aan zijn carrière. De zoon van Rossana en Patrick Kluivert voetbalt bij Barcelona, maar daarnaast is hij ook een influencer met een enorm aantal volgers. Shane is dan ook erg interessant voor veel commerciële partijen, en onlangs heeft hij een nieuwe sponsordeal gesloten met Nike.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Shane Kluivert (14) sluit nieuwe sponsordeal met Nike (<em>Shownieuws</em>) Shane Kluivert is pas 14 jaar maar hij werkt al jaren hard aan zijn carrière. De zoon van Rossana en Patrick Kluivert voetbalt bij Barcelona, maar daarnaast is hij ook een influencer met een enorm aantal volgers. Shane is dan ook erg interessant voor veel commerciële partijen, en onlangs heeft hij een nieuwe sponsordeal gesloten met Nike. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Heleen van Royen in Vandaag Inside: ‘Vriendin had zaad Patrick Kluivert in vriezer’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's