Heleen van Royen in Vandaag Inside: ‘Vriendin had zaad Patrick Kluivert in vriezer’

Heleen van Royen in Vandaag Inside: ‘Vriendin had zaad Patrick Kluivert in vriezer’

Donderdag 26 mei 2022 om 09:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Heleen van Royen komt in Vandaag Inside met een nogal bizar verhaal. “Ik had een vriendin, die had het zaad van Patrick Kluivert in de vriezer.” Na een gezellige nacht had die vriendin een vol condoom bewaard, wellicht kon ze dit in de toekomst ooit nog een keer gebruiken. René van der Gijp houdt zich opvallend stil tijdens deze onthulling, maar deze keer komt Johan Derksen met een opmerkelijke reactie. “Ik laat me niet meer pijpen en met condoom doe ik het ook niet meer.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heleen van Royen in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Vriendin had zaad Patrick Kluivert in vriezer’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Heleen van Royen komt in Vandaag Inside met een nogal bizar verhaal. “Ik had een vriendin, die had het zaad van Patrick Kluivert in de vriezer.” Na een gezellige nacht had die vriendin een vol condoom bewaard, wellicht kon ze dit in de toekomst ooit nog een keer gebruiken. René van der Gijp houdt zich opvallend stil tijdens deze onthulling, maar deze keer komt Johan Derksen met een opmerkelijke reactie. “Ik laat me niet meer pijpen en met condoom doe ik het ook niet meer.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's