Tweede Hans: Hans krijgt kritiek op zangkunsten: ‘Je staat niet op de markt’

Tweede Hans: Hans krijgt kritiek op zangkunsten: ‘Je staat niet op de markt’

In de serie Tweede Hans heeft Hans nu hij met pensioen is eindelijk een nieuwe hobby gevonden: het koor. Vol enthousiasme zingt hij met de andere mannen een nummer, en Hans gaat helemaal los. Maar dat gaat niet helemaal goed en hij wordt hierop aangesproken. “Je staat niet op de markt, Hans.”

Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tweede Hans</em>: Hans krijgt kritiek op zangkunsten: ‘Je staat niet op de markt’ In de serie Tweede Hans heeft Hans nu hij met pensioen is eindelijk een nieuwe hobby gevonden: het koor. Vol enthousiasme zingt hij met de andere mannen een nummer, en Hans gaat helemaal los. Maar dat gaat niet helemaal goed en hij wordt hierop aangesproken. “Je staat niet op de markt, Hans.” Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Tweede Hans: Hans heeft eindelijk een hobby gevonden bij het koor Bekijk deze video » Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV