Vrijdag in Tweede Hans: Hans heeft eindelijk een hobby gevonden bij het koor

Vrijdag in Tweede Hans: Hans heeft eindelijk een hobby gevonden bij het koor

Vrijdag 27 mei 2022 om 12:46

Vrijdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Tweede Hans. Hierin is te zien hoe Hans in een zwart gat valt nadat hij met pensioen is gegaan. Maar het lijkt erop dat het helemaal goed gaat komen, want hij heeft een nieuwe hobby gevonden. Hans heeft het helemaal naar zijn zin bij het koor, maar of iedereen hier zo blij van wordt is nog maar de vraag…

Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Tweede Hans</em>: Hans heeft eindelijk een hobby gevonden bij het koor Vrijdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Tweede Hans. Hierin is te zien hoe Hans in een zwart gat valt nadat hij met pensioen is gegaan. Maar het lijkt erop dat het helemaal goed gaat komen, want hij heeft een nieuwe hobby gevonden. Hans heeft het helemaal naar zijn zin bij het koor, maar of iedereen hier zo blij van wordt is nog maar de vraag… Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Tweede Hans gemist? Hans vertelt coach dat hij zijn pensioen maar saai vindt Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: Hans weet steeds beter wat hij wil Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's