Zien: Jaimie Vaes zoenend gespot met nieuwe Franse liefde op Ibiza

Zien: Jaimie Vaes zoenend gespot met nieuwe Franse liefde op Ibiza

Dinsdag 31 mei 2022 om 17:15

Maandag vertelde Patty Brard in Shownieuws dat Jaimie Vaes op Ibiza intiem is gespot met een nog onbekende Fransman. Nu zijn er ook zoenfoto's van de twee opgedoken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jaimie Vaes</em> zoenend gespot met nieuwe <em>Franse liefde</em> op Ibiza Maandag vertelde Patty Brard in Shownieuws dat Jaimie Vaes op Ibiza intiem is gespot met een nog onbekende Fransman. Nu zijn er ook zoenfoto's van de twee opgedoken. Tekst gaat verder onder de video. Management Jaimie VaesHet management van Vaes liet weten dat ze alleen vrienden zijn, maar op bovenstaande kiekjes is te zien dat de twee het héél erg gezellig hebben. "Het schijnt een Fransman te zijn. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat Jaimie tussen Ibiza en Amsterdam op en neer blijft reizen. Ze is grotendeels daar met die kleine", vertelde Patty. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jaimie Vaes zonder Lil Kleine maar met grote zonnebril bij feestje Estelle Cruijff Bekijk deze video »
Show :

Management Jaimie Vaes
Het management van Vaes liet weten dat ze alleen vrienden zijn, maar op bovenstaande kiekjes is te zien dat de twee het héél erg gezellig hebben. "Het schijnt een Fransman te zijn. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat Jaimie tussen Ibiza en Amsterdam op en neer blijft reizen. Ze is grotendeels daar met die kleine", vertelde Patty.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's