Zien: Jaimie Vaes zonder Lil Kleine maar met grote zonnebril bij feestje Estelle Cruijff

Zien: Jaimie Vaes zonder Lil Kleine maar met grote zonnebril bij feestje Estelle Cruijff

Zien: <em>Jaimie Vaes</em> zonder Lil Kleine maar met grote zonnebril bij feestje <em>Estelle Cruijff</em> Jaimie Vaes heeft een roerige tijd achter de rug. Ze werd enkele keren flink mishandeld door rapper Lil Kleine en besloot om er vervolgens eindelijk een punt achter te zetten: ze zijn niet meer bij elkaar. Zondag dook ze wél op bij het 'podcastfeestje' van haar goede vriendin Estelle Cruijff. Vaes droeg een enorme zonnebril, volgens Guido den Aantrekker juist een manier om wél herkend te worden door de pers. Komende zomer gaan Vaes en Cruijff veel samen op pad en Den Aantrekker ziet mogelijkheden voor een nieuwe podcast, waarin ze vertellen wat ze allemaal meemaken met "kerels". Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Estelle Cruijff en dochter Joëlle publiceren sappige 18+ podcast Bekijk deze video » Bekijk een voorproefje van sieradenlijn Jaimie Vaes (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 23 mei 2022 om 09:14

Jaimie Vaes heeft een roerige tijd achter de rug. Ze werd enkele keren flink mishandeld door rapper Lil Kleine en besloot om er vervolgens eindelijk een punt achter te zetten: ze zijn niet meer bij elkaar. Zondag dook ze wél op bij het 'podcastfeestje' van haar goede vriendin Estelle Cruijff. Vaes droeg een enorme zonnebril, volgens Guido den Aantrekker juist een manier om wél herkend te worden door de pers. Komende zomer gaan Vaes en Cruijff veel samen op pad en Den Aantrekker ziet mogelijkheden voor een nieuwe podcast, waarin ze vertellen wat ze allemaal meemaken met "kerels".

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's