Zien: Deze gespierde Fransman is de nieuwe liefde van Jaimie Vaes

Zien: Deze gespierde Fransman is de nieuwe liefde van Jaimie Vaes

Maandag 30 mei 2022 om 21:47

Jaimie Vaes is weer terug op het Spaanse Ibiza, maar verblijft daar na de breuk met Lil Kleine niet alleen. Er zijn romantische foto’s opgedoken van haar en een andere man. Patty Brard reageert in Shownieuws op het liefdesnieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Deze <em>gespierde Fransman</em> is de nieuwe liefde van <em>Jaimie Vaes</em> Jaimie Vaes is weer terug op het Spaanse Ibiza, maar verblijft daar na de breuk met Lil Kleine niet alleen. Er zijn romantische foto’s opgedoken van haar en een andere man. Patty Brard reageert in Shownieuws op het liefdesnieuws. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe liefdeJaimie Vaes blijkt inmiddels weer verder te zijn gegaan. Hoewel ze een hoop te verwerken heeft, besloot ze samen met zoontje Lío naar Ibiza te gaan. Maar moeder en zoon verblijven er niet alleen, want er zijn foto’s opgedoken van Jaimie en een andere man. Volgens Patty zou het gaan om een gespierde Fransman, zijn naam is nog niet bekend. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jaimie Vaes zonder Lil Kleine maar met grote zonnebril bij feestje Estelle Cruijff Bekijk deze video »
Viral :

Nieuwe liefde
Jaimie Vaes blijkt inmiddels weer verder te zijn gegaan. Hoewel ze een hoop te verwerken heeft, besloot ze samen met zoontje Lío naar Ibiza te gaan. Maar moeder en zoon verblijven er niet alleen, want er zijn foto’s opgedoken van Jaimie en een andere man. Volgens Patty zou het gaan om een gespierde Fransman, zijn naam is nog niet bekend.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's