Giel de Winter reageert op 'foute StukTV-grap' in bejaardentehuis (Shownieuws)

Giel de Winter reageert op 'foute StukTV-grap' in bejaardentehuis (Shownieuws)

Woensdag 1 juni 2022 om 12:50

StukTV ligt onder vuur na een grap in een bejaardentehuis in Zwolle. Het YouTube-kanaal heeft personeel en bewoners van het Zwolse Zonnehuis laten schrikken door serviesgoed voor de deur stuk te gooien. Shownieuws heeft het erover.

"Heel vervelend"
Albert Verlinde heeft Giel van StukTV gebeld om te vragen of deze media storm rondom dit onderwerp wel terecht is. Giel de Winter laat weten dat hij het geroddel vervelend vindt en kijkt uit naar de uitzending van puberende bejaarden.

Bekijk de Shownieuws-video over StukTV hieronder.

<em>Giel de Winter</em> reageert op 'foute StukTV-grap' in bejaardentehuis (<em>Shownieuws</em>) StukTV ligt onder vuur na een grap in een bejaardentehuis in Zwolle. Het YouTube-kanaal heeft personeel en bewoners van het Zwolse Zonnehuis laten schrikken door serviesgoed voor de deur stuk te gooien. Shownieuws heeft het erover. "Heel vervelend"Albert Verlinde heeft Giel van StukTV gebeld om te vragen of deze media storm rondom dit onderwerp wel terecht is. Giel de Winter laat weten dat hij het geroddel vervelend vindt en kijkt uit naar de uitzending van puberende bejaarden. Bekijk de Shownieuws-video over StukTV hieronder. Bekijk ook Bekijk de promo: nieuw seizoen Het Jachtseizoen gaat zaterdag 4 juni van start Bekijk deze video » Erik Scherder kritisch op mislukte grap StukTV in verpleeghuis: "Heel onaangenaam" Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's