Bekijk de promo: nieuw seizoen Het Jachtseizoen gaat zaterdag 4 juni van start

Bekijk de promo: nieuw seizoen Het Jachtseizoen gaat zaterdag 4 juni van start

Het Jachtseizoen is weer geopend! De mannen van StukTV proberen menig BN'er in de boeien te slaan. Zo proberen onder andere Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit de handen van de mannen te blijven, maar zien we ook Daley Blind en Davy Klaassen in oranje pakken door Nederland rennen.

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video.

Bekijk de promo: nieuw seizoen <em>Het Jachtseizoen</em> gaat zaterdag 4 juni van start Het Jachtseizoen is weer geopend! De mannen van StukTV proberen menig BN'er in de boeien te slaan. Zo proberen onder andere Ruud de Wild en Olcay Gulsen uit de handen van de mannen te blijven, maar zien we ook Daley Blind en Davy Klaassen in oranje pakken door Nederland rennen. Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De afleveringen zijn de ochtend na de uitzending vanaf 09.00 uur terug te kijken op Amazon Prime Video. Bekijk ook HLF8 gemist? StukTV over waarom De Kluis niet op televisie wordt uitgezonden Bekijk deze video » Laat Bachelor Thomas van der Vlugt hier merken dat hij en Merel nog samen zijn? (video) Bekijk deze video » Deze BN'ers doen mee aan een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV