Hans Kazàn over zijn ziektebed: "Het was een tunnel met weinig licht" (video)

Hans Kazàn over zijn ziektebed: "Het was een tunnel met weinig licht" (video)

Woensdag 1 juni 2022 om 14:59

Hans Kazàn vertelt woensdag 1 juni aan Shownieuws over zijn ziektebed. Hans vertelt dat hij echt heel erg ziek is geweest en nog steeds naar kracht zoekt: "Het was een lange doek, de tunnel met weinig lichtjes... om het zo maar te zeggen. Het was gewoon heel naar", vertelt Hans openhartig. Hij vond het moeilijk omdat hij niet goed begreep waar zijn klachten vandaan kwamen. Bekijk de Shownieuws-video met Hans hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Hans Kazàn</em> over zijn ziektebed: &quot;Het was een tunnel met weinig licht&quot; (video) Hans Kazàn vertelt woensdag 1 juni aan Shownieuws over zijn ziektebed. Hans vertelt dat hij echt heel erg ziek is geweest en nog steeds naar kracht zoekt: "Het was een lange doek, de tunnel met weinig lichtjes... om het zo maar te zeggen. Het was gewoon heel naar", vertelt Hans openhartig. Hij vond het moeilijk omdat hij niet goed begreep waar zijn klachten vandaan kwamen. Bekijk de Shownieuws-video met Hans hieronder. Lees verder onder de video. Wekenlang overgevenDe illusionist was continu misselijk van 's morgens vroeg tot 's avonds laat waarbij hij constant moest overgeven, en dat wekenlang. Inmiddels gaat het weer goed met Hans. Hij werkt weer, is weer begonnen met lezingen geven en hij gaat weer optreden. Wel voelt hij dat de kracht hem een beetje opbreekt. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Boerderij van Dorst met Hans Klok en Eva Crutzen Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video) Bekijk deze video »
Show :

Wekenlang overgeven
De illusionist was continu misselijk van 's morgens vroeg tot 's avonds laat waarbij hij constant moest overgeven, en dat wekenlang. Inmiddels gaat het weer goed met Hans. Hij werkt weer, is weer begonnen met lezingen geven en hij gaat weer optreden. Wel voelt hij dat de kracht hem een beetje opbreekt. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's