Gedupeerde Groningers in Hart van Nederland: 'We hebben niets aan werkbezoek Rutte'

Gedupeerde Groningers in Hart van Nederland: 'We hebben niets aan werkbezoek Rutte'

Donderdag 2 juni 2022 om 19:06

Gedupeerde Groningers in <em>Hart van Nederland</em>: 'We hebben niets aan werkbezoek Rutte' Mark Rutte bezocht deze week Groningen om te praten met gedupeerden van de aardbevingsschade. Hebben ze eigenlijk iets aan zo'n bezoek? Hart van Nederland ging bij de gedupeerden langs. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de lange rijen met Nederlanders in Duitsland om goedkoop te tanken (video) Bekijk deze video » Geert Wilders voert actie op tankstation: "Ik wil de accijnzen tijdelijk op nul zetten" (video) Bekijk deze video » Amber Alert: Zus van vermiste Gino (9) uit Kerkrade: "Tot 5 uur 's nachts gezocht" Bekijk deze video »
Nieuws :

Mark Rutte bezocht deze week Groningen om te praten met gedupeerden van de aardbevingsschade. Hebben ze eigenlijk iets aan zo'n bezoek? Hart van Nederland ging bij de gedupeerden langs.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's