Tim de Wit over de positie van Boris Johnson: "Van het ene schandaal naar het andere"

Tim de Wit over de positie van Boris Johnson: "Van het ene schandaal naar het andere"

Dinsdag 7 juni 2022 om 08:49

Bij BEAU werd de penibele situatie van Boris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, tegen het licht gehouden door correspondent Tim de Wit. Volgens hem heeft Johnson zijn riante positie - hij behaalde een meerderheid bij de verkiezingen in 2019 - in 2,5 jaar tijd verspeeld door "van het ene schandaal naar het andere" te gaan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tim de Wit</em> over de positie van <em>Boris Johnson</em>: &quot;Van het ene schandaal naar het andere&quot; Bij BEAU werd de penibele situatie van Boris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, tegen het licht gehouden door correspondent Tim de Wit. Volgens hem heeft Johnson zijn riante positie - hij behaalde een meerderheid bij de verkiezingen in 2019 - in 2,5 jaar tijd verspeeld door "van het ene schandaal naar het andere" te gaan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Aangeschoten wildJohnson overleefde maandag ternauwernood een stemming binnen zijn eigen partij, die bepaalde over zijn lot nadat informatie over de 'lockdownfeestjes' van het kabinet naar buiten kwam. Door de vele schandalen komt Johnson nu nauwelijks nog aan fatsoenlijk regeren toe, ziet De Wit. Ook Maarten van Rossem heeft een duidelijke mening over de Britse premier: "Hij is aangeschoten wild." Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim de Wit over de positie van Boris Johnson: "Van het ene schandaal naar het andere"

Aangeschoten wild
Johnson overleefde maandag ternauwernood een stemming binnen zijn eigen partij, die bepaalde over zijn lot nadat informatie over de 'lockdownfeestjes' van het kabinet naar buiten kwam. Door de vele schandalen komt Johnson nu nauwelijks nog aan fatsoenlijk regeren toe, ziet De Wit. Ook Maarten van Rossem heeft een duidelijke mening over de Britse premier: "Hij is aangeschoten wild."

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's