Kasteelvrouwe Emmy: Rutger fotografeert schroef als bewijs voor zijn werk in kasteel

Kasteelvrouwe Emmy: Rutger fotografeert schroef als bewijs voor zijn werk in kasteel

Rutger steekt in Kasteelvrouwe Emmy ook zijn handen uit de mouwen. Het is geen geheim dat hij zijn bedenkingen heeft bij het opknappen van het kasteel, maar hij is niet te beroerd om te helpen. Hij zet een schroef in een koelkast en maakt hier gelijk een foto van. Mocht hij ooit het verwijt krijgen dat hij niks in het kasteel heeft gedaan, dan heeft hij foto’s om het tegendeel te bewijzen…

Bekijk het fragment van Kasteelvrouwe Emmy hieronder.

Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: Rutger fotografeert schroef als bewijs voor zijn werk in kasteel Rutger steekt in Kasteelvrouwe Emmy ook zijn handen uit de mouwen. Het is geen geheim dat hij zijn bedenkingen heeft bij het opknappen van het kasteel, maar hij is niet te beroerd om te helpen. Hij zet een schroef in een koelkast en maakt hier gelijk een foto van. Mocht hij ooit het verwijt krijgen dat hij niks in het kasteel heeft gedaan, dan heeft hij foto’s om het tegendeel te bewijzen… Bekijk het fragment van Kasteelvrouwe Emmy hieronder. Kasteelvrouwe Emmy is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. BEAU gemist? Kasteelvrouwe Emmy slaapt met vleesvork naast haar bed Bekijk deze video » Dinsdag in Kasteelvrouwe Emmy: waarom doet die nieuwe wasmachine het niet!? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV