Video: Emile Ratelband staat in rechtbank Amsterdam lijnrecht tegenover RTL

Video: Emile Ratelband staat in rechtbank Amsterdam lijnrecht tegenover RTL

Donderdag 9 juni 2022 om 21:45

Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband stond vandaag in de rechtbank in Amsterdam. Emile mist namelijk de nuance in zijn documentaire serie Op Hete Kolen die sinds vorige week te zien is op het streamingsplatform Videoland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Emile Ratelband</em> staat in <em>rechtbank Amsterdam</em> lijnrecht tegenover <em>RTL</em> Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband stond vandaag in de rechtbank in Amsterdam. Emile mist namelijk de nuance in zijn documentaire serie Op Hete Kolen die sinds vorige week te zien is op het streamingsplatform Videoland. Tekst gaat verder onder de video. Rechtszaak met RTLDe documentaire maakt behoorlijk wat tongen los. Na afloop van de zaak spreekt RTL Boulevard met Emile en die komt met deze opmerkelijke voorspelling, hij denkt namelijk dat de maker van de documentaire uiteindelijk door de rechter in het gelijk zal worden gesteld. RTL wil verder niet reageren op de zaak en wacht op de uitspraak, die zal aanstaande maandag zijn. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Emile Ratelband staat in rechtbank Amsterdam lijnrecht tegenover RTL

Rechtszaak met RTL
De documentaire maakt behoorlijk wat tongen los. Na afloop van de zaak spreekt RTL Boulevard met Emile en die komt met deze opmerkelijke voorspelling, hij denkt namelijk dat de maker van de documentaire uiteindelijk door de rechter in het gelijk zal worden gesteld. RTL wil verder niet reageren op de zaak en wacht op de uitspraak, die zal aanstaande maandag zijn.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's