Tv-recensie: Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband is verbazingwekkend

Tv-recensie: Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband is verbazingwekkend
Wat wil Ratelband nu eigenlijk nog?

Film :

Vanaf 3 juni staat de film Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband op Videoland. Je verschrikkelijk ergeren aan een persoonlijkheid is zo af en toe best wel lekker, maar bij Emile wordt dat misschien wel heel bont. Lees hier de recensie van Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Verschijnsel" Ratelband
We volgen Emiles voorbereidingen voor zijn emigratie naar Thailand met zijn twaalfjarige zoon Emilio. Hij wil Nederland achter zich laten en zijn brood daar gaan verdienen. Gedurende het vertrek en zicht op de toekomst, worden ook het verleden en heden geportretteerd.

Beoordeling van Gids.tv
De weg naar deze documentaire begon natuurlijk met een vraag van Emile Ratelband zelf: kan iemand een documentaire over mij maken? Die kwam er, van Roy Damen. Ratelband wilde dat zijn kleinkinderen en achterkleinkinderen de "genialiteit van hun opa" kunnen zien. Natuurlijk is deze documentaire gebouwd op spektakel en de bijzondere dingen die Ratelband doet en zegt, maar we zien eigenlijk nauwelijks iets nieuws. We zien gewoon de oude, bijzondere Ratelband die we altijd gezien hebben. En natuurlijk is Ratelband zelf absoluut niet tevreden: dat kan er ook nog wel bij.

Vanaf 3 juni 2022 is Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband te kijken op Videoland. Genre: Documentaire. Aantal afleveringen: 3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-recensie: Op Hete Kolen: het leven volgens Emile Ratelband is verbazingwekkend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV