Zien: Veertigduizend mensen op het Malieveld voor huwelijk Anouk en Dominique

Zien: Veertigduizend mensen op het Malieveld voor huwelijk Anouk en Dominique

Zaterdag 11 juni 2022 om 20:40

De zangeres van Nobody’s Wife wordt vanavond somebody’s wife, want Anouk trouwt zometeen met haar grote liefde, Dominique Schemmekes. Dat doet het stel op een manier die verreweg van traditioneel is: tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Veertigduizend mensen</em> op het Malieveld voor huwelijk <em>Anouk en Dominique</em> De zangeres van Nobody’s Wife wordt vanavond somebody’s wife, want Anouk trouwt zometeen met haar grote liefde, Dominique Schemmekes. Dat doet het stel op een manier die verreweg van traditioneel is: tijdens haar concert op het Malieveld in Den Haag. Tekst gaat verder onder de video. BruidsjurkAran Bade is aanwezig op het Malieveld en samen met de aanwezige bruiloftsgasten speculeren ze over de bruidsjurk van Anouk: ""Misschien een Adidas park van kant." Bade vertelt aan RTL Boulevard Dat er maar liefst veertigduizend mensen live aanwezig zullen zijn bij het huwelijk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Veertigduizend mensen op het Malieveld voor huwelijk Anouk en Dominique

Bruidsjurk
Aran Bade is aanwezig op het Malieveld en samen met de aanwezige bruiloftsgasten speculeren ze over de bruidsjurk van Anouk: ""Misschien een Adidas park van kant." Bade vertelt aan RTL Boulevard Dat er maar liefst veertigduizend mensen live aanwezig zullen zijn bij het huwelijk.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's